Jumping Joe

Jumping Joe

Begin 2011 hebben wij een verhuurbedrijf voor springkussens opgericht met de naam Jumping Joe. Onze filosofie: kleinste springkussens voor de kleinste prijzen voor de leukste kleintjes!

Wij bieden voor iedereen zéér voordelige springkussens voor de belangrijkste mensen op deze wereld. En dat kan al vanaf € 35,- per keer en in het weekend is dit altijd onze aanbieding! Dus voor een prikkie heeft u een springkussen een heel weekend in uw eigen tuin. Hoe leuk is dat? 

Wij verhuren kleine springkussens in de volgende vestigingen: Amersfoort, Utrecht, Amsterdam, Veenendaal, Almere, Oss en Almelo. Iedere week in het hoogseizoen komen er weer vaders en moeders die op maandag nog enthousiaster terugkomen. Tevens zijn er genoeg ondernemers die onze luchtkussens inzetten voor hun opening of simpelweg als blikvanger. Onze springkussens zijn onze beste reclame!

Jumping Joe, de naam zegt het al, de springende kangaroe uit Australië zorgt iedere week weer voor een groot succes op feestjes en vooral straatfeesten. Meest gemaakte opmerking: “geen kind aan de kinderen”, we hebben zelfs overdekte springkussens voor mindere dagen!

 

Vind ons op Facebook of jumpingjoe.nl

Onze klanten

Lees hier de ervaringen van onze klanten met Jumping Joe

 • Bedankt voor de sponsoring Jumping Joe. Vrijdag 31-10 een Fancy Fair gehouden bij kdv Mickey's Calveen voor de kinderen van de Voedselbank! Dankzij Jumping Joe konden de kinderen lekker springen en hebben wij een mooi bedrag op kunnen halen voor de Voedselbank!

  Marloes de Vries
 • Voor het eerst hier gehuurd, wat dichter bij huis. Vriendelijk personeel, goede service, zeer nette prijs en springkussen was top!!

  Laurens Steffers
 • Echt een aanrader, mooi en goed springkussen! Heel makkelijk op te zetten en super veel plezier voor de kids! Ze hebben er het hele weekeind plezier van gehad! En dat voor de huurprijs van 1 dag! Tot de volgende keer!

  Hanneke Pronk
 • Al vele jaren goeie ervaring, goede spullen, goede service, goede bereikbaarheid, kortom, op ieder kinderfeestje pronkt een luchtkussen van JumpingJoe!

  Mascha Lenten van Os
 • Lekker down to earth bedrijf, simpel, vriendelijke en meedenkende mensen. Daar kunnen een hoop bedrijven een voorbeeld aan nemen.

  Elghazi Boultam
 • Wat een plezier een heel weekend springen voor een super prijs! Leukste verjaardags partijtje ! Zeker voor herhaling vatbaar

  Roos Torsing
 • Helemaal top het springkussen voor het feestje van onze dochter! Alle kinderen vonden het geweldig. En top service van Jumping Joe, zeker voor herhaling vatbaar

  Miriam Latumahina
 • Het Ridderspringkussen was een groot succes op ons feestje. Alle kinderen (tussen 2 en 9 jaar) hebben heerlijk gesprongen en naar beneden gegleden.

  Arianne Hemkes
 • Wat een plezier hebben de kleuters van basisschool Atlantis gehad op het Kabouter Kussen! Erin kruipen, even springen en dan eruit glijden. Dolle pret tijdens hun sportdag.

  Jolanda Lam-de Vries
 • Genoten hebben we van de kinderen op het springkussen (op de familiedag van het Smith Magenis syndroom). Zoveel blije kinderen (de broertjes en zusjes waren er ook), Jumping Joe bedankt!!

  Carolina de Kimpe-Stokreef
KLAAR OM TE SPRINGEN? RESERVEER DAN HIER