Gehoorbescherming

Gehoorbescherming

Hé…! Psst…! Hoor je dat!? In het dagelijks leven sta jij er misschien niet zo bij stil; Je gehoor is een goud goed! Wanneer je je in luide omgeving begeeft is het van groot belang jouw gehoor goed te beschermen. Dit kan met oordoppen of met oorkappen! Te hard geluid komt dagelijks en overal voor; denk hierbij aan harde muziek, op de werkvloer of tijdens het uitvoeren van je hobby. Maar ook in een drukke schoolklas kun je gehoorschade oplopen! Wordt jij niet blootgesteld aan hard geluid maar wil je gewoon wat meer rust? Ook dan staan wij voor je klaar!

Met jarenlange ervaring en boordevol kennis kunnen wij altijd de juiste gehoorbescherming adviseren. Wij bezitten het meest uitgebreide assortiment op de Europese markt, toch iets om trots op te zijn.

Gehoorschade is onomkeerbaar! Daarom is het belangrijk bij de juiste gehoorbescherming te gebruiken bij de juiste doeleinden. Door jarenlange ervaring én een breed assortiment zijn wij in staat iedere klant in een passend advies te voorzien. Zowel de particulier als handelsonderneming kan bij ons terecht. Door een soepel lopend logistiek systeem kunnen wij snel handelen in het orderproces. Snelle levering en uitstekende service, daar staan wij voor!

oordopjes-kopen

Oordopjes-kopen

Gehoorbescherming

bouchons-28

bouchons-doreilles

Gehoorbescherming

oorkappen-shop

Oorkappen

Gehoorbescherming

oordoppen.be

oordoppen

Gehoorbescherming

kind

kinderen

Gehoorbescherming

korvatulpat

korvatulpat

Gehoorbescherming

oorcheck

shop.oorcheck

Gehoorbescherming

oronpropp

oronpropp

Gehoorbescherming

Onze klanten

Lees hier de ervaringen van onze klanten

 • Alles is netjes op tijd geleverd, goederen zien er goed uit. we hebben geen klagen en gaan in de toekomst meer beroep doen op jullie!

  Joke Wagemans
 • In 1 woord TOP! Heb deze oordopjes altijd en vind ze super. Goed geprijsd in vergelijking met oordopjes in de winkel. Tevens een supersnelle levering!

  Chantal Bos
 • Prima snelle service door Oordopjes-kopen.nl, oordopjes bevallen erg goed, ze zijn lekker zacht en zijn - in tegenstelling tot andere eerder uitgeprobeerde dopjes - nauwelijks storend wanneer je op je zij slaapt, en nemen ook veel geluidsoverlast weg!

  Ingrid T
 • Ik ben zeer tevreden over de bestelling en snelle levering. Ik had eerst per ongeluk de verkeerde oorkap besteld en heb hier gelijk over gebeld. Op verzoek heb ik een nieuwe bestelling gedaan; de oude bestelling werd geannuleerd en de volgende dag stond het bedrag van de oude bestelling al op mijn rekening. Service! Ook de oorkap zelf is van goede kwaliteit.

  M. Wijnbergen
 • Vandaag bedacht naar de kermis te willen, maar wel met gehoorbescherming voor onze baby. Helaas alleen in webshops te vinden. Dus gebeld en uitgelegd, en ik kon langs kantoor komen om er daar een op te halen. Super service en super attente mensen!

  Jessica Oudhof
 • Goede en snelle service en levering. Erg tevreden

  Monique Van Stigt Thans
 • Dankzij jullie zijn onze cliënten van de dag en nachtopvang GRATIS voorzien van een goede nachtrust! Ze zijn jullie dankbaar! Mooi geschenk in deze moeilijke tijden.

  Linda Voermans
 • Gisteren oordopjes gekocht voor op de motor en in mijn haast vergeten de kortingscode op te geven. Wel al betaald via IDeal... Mail gestuurd en bedrag van de korting terug betaald gekregen! Dat is nog eens service!

  Jordy Kuipers
 • Afgelopen weekend op graspop metal meeting actief gebruik gemaakt van mijn gewonnen pluggerz muziek oordopjes! Echt geweldig veel plezier eraan gehad, de muziek was goed te horen en ik kon ook nog normale gesprekken voeren zonder steeds die dopjes uit te moeten doen! Heb ze gelijk bij mijn vrienden aangeraden! Nogmaals bedankt!

  Sandra van der Westen
 • Helemaal top jullie service! Als er een vraag of probleem is, binnen een werkdag kreeg ik een antwoord en voorgestelde oplossingen. Top! Een warme douche.

  Brigitte Thuss Peterse
TONY STAR (STERRETJE) TEST ONZE OORDOPPEN IN FHM TESTLABKIJK OP YOUTUBE