CoolSafety

CoolSafety

CoolSafety is de online specialist  op het gebied van veiligheid op de werkvloer en bij alle dagelijkse werkzaamheden in en rond het huis. Wat je ook nodig hebt, wij leveren het. Snel, foutloos en geven daarbij ook advies door een team van specialisten. Vanuit je eigen stoel krijg je direct advies, bepaal je vervolgens zelf wat je nodig hebt en kun je het de volgende dag al gebruiken.

Wij zorgen voor een compleet assortiment met alleen kwalitatieve veiligheidsproducten.

CoolSafety heeft het meest uitgebreide assortiment aan persoonlijke beschermingsmiddelen. Met meerdere directe inkoopkanalen kunnen wij u bijna ieder merk aanbieden tegen de meest scherpe tarieven. Wij leveren onze producten aan zowel particulieren als bedrijven door heel Europa. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij al uw vragen op het gebied van veiligheidsproducten beantwoorden en uw bestelling worden met de grootste zorg verwerkt. Een eerlijk advies waar u op kunt vertrouwen.

stofmasker-shop

stofmasker

CoolSafety

schuurmateriaal

schuurmaterialen

CoolSafety

tapes-shop

tapes-shop

CoolSafety

gehoorbescherming-shop

Gehoorbescherming

CoolSafety

beschermkleding-shop

Beschermkleding

CoolSafety

CS

CoolSafety

CoolSafety

helmen2

Helmen

CoolSafety

veiligheidshandschoenen-shop

Handschoenen

CoolSafety

Onze klanten

Lees hier de ervaringen van onze klanten met CoolSafety

 • Zeer tevreden over de wijze waarop ik te woord ben gestaan en alle registers opengetrokken werden om ons van dienst te zijn. Ga zo door wat ons betreft. Dikke 10!!!!!!

  Meneer Bartels
 • Het aantal artikelen is zeer gevarieerd, en komen deskundig en veilig over. Echt een specialist. Prijs/kwaliteit verhouding in orde. Snelle levering.

  C. Starrenburg
 • als particulier kan ik industriële producten bestellen dat is niet overal mogelijk en ik ben niet gebonden aan een huis merk voor mijn doeleinde heb ik zo kunnen zoeken naar voor mij de beste oplossing welk product van welke fabrikant is voor mij in welke situatie de beste oplossing een detail handel of specialist voer vaker maar een of twee merken laat staan de bouw markt die helemaal niet heeft of kan leveren wat ik moet hebben.

  Rolf Aerssens
 • Ik heb dit stofmasker aangekocht vorig jaar in November. Ik gebruik dit bijna wekelijks op de bouw. Ik gebruik het voor soms wel langer dan 2 uur. Het stofmasker werkt zeer goed en is van degelijke kwaliteit. Je kan het zeer goed reinigen omdat je het meeste kunt uit elkaar halen. Het sluit zeer goed aan en dampt niet aan. Ik heb ook al de gasfilter moeten gebruiken en daar werkte het ook feilloos. Er komt geen geur door en werkt zeer goed want ik heb het in zeer giftige omgeving moeten gebruiken. Ik kan iedereen dit masker aanraden en de service van stofmasker-shop.nl is gewoon steengoed. Ook voor Belgen ;-).

  Matthieu Naessens
 • Prima toegankelijk voor aanvullende vragen. Prima prijs, snel geleverd. Volgende keer ben ik hier weer.

  A.J.M. Ploeger
 • Ik frees en zaag vrij veel met MDF en daarom zocht ik op Google info over stofmaskers van goede kwaliteit. Via Google kwam k vrij vlug bij uw site terecht. Deze toen natuurlijk ook vergeleken met andere websites maar die van u kwam mij het best over door de uitgebreide info. Goede pasvorm en de werking is zeeeeeer goed . Ik hoop dat u deze 02 stofkapjes in uw assortiment houdt want ik zal ze in de toekomst zeker weer bij u bestellen. Over uw verwerking tijdens het bestelproces kan ik kort zijn , want die is subliem. Via Ideal s'ochtend aan u betaald en door u dezelfde dag aan de post meegegeven. Vol lof over uw bedrijf en ik wens u daarom ook nog veel goede zaken toe .

  Dhr Verweij
BEN JIJ AL KLAAR VOOR COOLSAFETY?BEKIJK