Zelfaanpassende veiligheidsbril zorgt voor comfort en perfecte pasvorm!

Zelfaanpassende veiligheidsbril zorgt voor comfort en perfecte pasvorm!

Veiligheidsbrillen bieden pas oogbescherming als ze gedragen worden. Praktijk: meer dan een derde van de werknemers in diverse industriële sectoren draagt geen veiligheidsbril. Reden: hij zit niet prettig. 3M Veiligheid introduceert daarom een nieuwe serie 3M™ SecureFit™ 400 Serie Veiligheidsbrillen. Die zitten bij iedereen aangenaam. De veiligheidsbrillen passen zich automatisch aan elke hoofdmaat aan. Dit garandeert een laag drukgevoel, een hoog draagcomfort en een perfecte pasvorm. 3M SecureFit Veiligheidsbrillen zijn verkrijgbaar bij jouw leverancier van persoonlijke beschermingsmiddelen.

3M SecureFit Oogbescherming: te comfortabel om niet te dragen
De nieuwe 3M SecureFit Veiligheidsbrillen maken gebruik van een nieuwe, gepatenteerde technologie. Deze verdeelt de druk en zorgt ervoor dat het montuur zich op natuurlijke wijze aanpast aan het profiel van de drager. Met SecureFit Veiligheidsbrillen biedt 3M werknemers in verschillende beroepen en werksituaties een veiligheidsbril met een comfortabele, stijlvolle en stabiele pasvorm. Zonder afbreuk te doen aan de veiligheid. Werknemers zullen hem met plezier dragen.

SecureFit voordelen en kenmerken
3M SecureFit Oogbescherming biedt werknemer en werkgever veel voordelen:

  • Lichtgewicht. De veiligheidsbril weegt nauwelijks 18 gram en heeft geen bewegende onderdelen.
  • Past op elk hoofd. Het montuur, met flexibele veren, past zichzelf eenvoudig aan.
  • Eenvoudig in opslag. Minder verschillende maten brillen op voorraad.
  • Bril glijdt niet. Door de stabiele en comfortabele pasvorm blijft de bril bij hoofdbewegingen op de neus.
  • Combinatie comfort & veiligheid. Stabiliteit en comfort gaan hand in hand met perfecte pasvorm.
  • Diverse lenskleuren: helder, grijs en amberkleurig.
  • Goedgekeurd. Voldoet aan de normen voor veiligheidsbrillen van de grootste industrielanden (EN166:2001) voor zeer uiteenlopende toepassingen.

Meer details 3M SecureFit Oogbescherming: www.3msafety.nl/securefit

Het geheim achter de bril
3M™ Pressure Diffusion Temple Technology (patent aangevraagd) is gebaseerd op jarenlang wetenschappelijk onderzoek door 3M. He

t gaat om antropometrie: het meten van mensen, in dit geval het hoofd en het gezicht. Het onderzoek richtte zich op verschillen in vorm en afmetingen van gezichten. Daarbij zijn digitale modellen gecreëerd van zo’n 600 verschillende aanrakingspunten op het menselijk gelaat. De baanbrekende PDT-technologie verdeelt de druk op het oor enverhoogt zo het draagcomfort, zonder in te boeten aan een veilige pasvorm op verschillende gelaatsprofielen.

Ben jij benieuwd naar de SecureFit? Neem contact op met veiligheidsbrillen-shop.nl!

Comments are closed.